Μιχάλης Οικονόμου / Ο Γιωργής Τσουρής είναι ο 20ος νικητής του Βραβείου Χορν - Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες).

«πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Κυριακάτικα για rapid test οι Λαρισαίοι (φωτ.) - larissanet.gr
Κυριακάτικα για rapid test οι Λαρισαίοι (φωτ.) - larissanet.gr from www.larissanet.gr
Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα .

Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη .

«η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . "Î
"Î"ιδακτική και σκηνική παρουσίαση παραδοσιακών χορών from www.larissanet.gr
Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα.

Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.

Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους .

Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Κυριακάτικα για rapid test οι Λαρισαίοι (φωτ.) - larissanet.gr
Κυριακάτικα για rapid test οι Λαρισαίοι (φωτ.) - larissanet.gr from www.larissanet.gr
Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής. «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους .

Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, επισημοποίησαν τη . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα .

Μιχάλης Οικονόμου / Ο Î"ιωργής Τσουρής είναι ο 20ος νικητής του Î'ραβείου Χορν - Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Στιγμές μεγάλης χαράς για τον δημοφιλή ηθοποιό ο μιχάλη οικονόμου, που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του. «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και πήραν την απόφαση να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης.